DI – FLER PIXLAR I NYA IPHONE

Bengt Nordström, telekomanalytiker och vd på konsultbolaget Northstream, tycker att nyheterna för Iphone mest handlar om uppgraderingar.

Det är inget revolutionerande. Men en sådan här lansering gör att Iphone kommer att fortsätt att tuffa på starkt. Det är sannolikt att den som redan har en Iphone kommer att fortsätta.

Nordström tycker att den nya Ipaden, Ipad Pro, är det mest överraskande bland de nya produkterna. Den har bland annat en skärm på 12,9 tum, större skärm än någon tidigare IOS-enhet och ett tangentbord och penna.

Den bryter lite ny mark och bidrar nog till att accelerera att pc-eran går mot sitt slut. Man ser att de siktar mot företagsmarknaden och det ska bli spännande att följa. Han ser dock en risk för att Apple kannibaliserar på sina egna produkter.

Read full article

Next read

Telekomnyheterna - Mats Kommenterar: Den nordiska telekomkartan kan ritas om

Redan på Telekomnyheternas Terminsstart-seminarium förra året spådde Northstreams grundare och vd Bengt Nordström att det inte skulle vara omöjligt att tre operatörer som till exempel TDC, Com Hem och Tele2 skulle kunna gå samman och bilda en gemensam och riktigt stark aktör på den svenska marknaden. En sådan konsolidering skulle i så fall kunna utmana [...]
Read more